Krajská hygienická stanice kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě
Menu

Aktuální problematika
a informace
Pitná voda na táborech - informace pro pořadatele
Kouření v restauracích
Informace pro cestovatele do Dubaje a riziko v souvislosti s výskytem legionelózy
Žloutenka typu A
(základní informace)
Metodika k hluku pro stavebníky v Kraji Vysočina
Postup orgánů ochrany veřejného zdraví a stavebních úřadů při dodržování ustanovení § 77 zákona č. 258/2000 Sb.
Odborné doporučení pro regulaci expozice hluku z produkce hudby pořádané ve venkovním prostoru

Hledání
Hledat:

Otázky a odpovědi

Otázka:

Je možné doma péct cukrářské výrobky a dodávat je do obchodu?

Odpověď:

Zjednodušeně lze říci, že pečení cukrářských, pekařských i jiných výrobků musí být prováděno v provozovně, která je k tomuto účelu zkolaudována.

Pro výrobu potravin není možné využívat kuchyň určenou pro zajištění chodu domácnosti (bytové jednotky). Dle rozsahu podnikatelského záměru (kapacita výroby apod.) si lze představit uzpůsobení nevyužívaných obytných nebo obslužných prostor rodinného domu (nemovitosti) k realizaci podnikatelského záměru zřízení potravinářského provozu výroby potravin.

Uvedený dotaz  je rovněž zodpovězen v otázce "Mohu potraviny vyrábět v domácnosti a prodávat z domu?"

 

 



Poslední novinky
Nebezpečné výrobky: Panenka Angel baby, FASHION
Nebezpečné výrobky: Sada panenek Ever After HighTM
Nebezpečné výrobky: Sada plastového nádobí Animodular Eco Bamboo
Nebezpečné výrobky: Bambusová miska KITCHEN GOODS
Nebezpečné výrobky: Panenka Baboliy, SHUN SONG
Nebezpečné výrobky: Sklenice s dekorem hus 240 ml
Nebezpečné výrobky: Gumová kačenka s mláďaty a kruhem
Nebezpečné výrobky: Panenka Sweet day
Nebezpečné výrobky: Miska melamin dětská ZOO FRIENDS
Nebezpečné výrobky: Panenka na zavěšení v tylových šatech