Krajská hygienická stanice kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě
Menu

Aktuální problematika
a informace
Informace:
COVID-19 v Kraji Vysočina
Informace:
COVID-19: Strategie očkování
Informace:
COVID-19: Omezení sociálních kontaktů
Informace:
COVID-19 vs. Chřipka
Informace:
karanténa vs. izolace
COVID-19
Odběry pro samoplátce
(Kraj Vysočina)
COVID-2019
mimořádná opatření na úřední desce
Koronavirus
(informace pro občany)
Změna legislativy na obsah provozních řádů vodovodů dodávajících vodu pro veřejnou potřebu

Hledání
Hledat:

Zdravotní obtíže po konzumaci potravin - co mám dělat?


Objevila-li se u Vás nežádoucí reakce po konzumaci potraviny či doplňku stravy, měli byste tuto skutečnost v prvé řadě konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Ten Vás odborně vyšetří, komplexně zhodnotí Váš zdravotní stav a navrhne nejlepší způsob řešení Vašich obtíží.

Vaši negativní zkušenost s konzumací potraviny/doplňku stravy můžete nahlásit i příslušnému pracovníkovi Krajské hygienické stanice, který se Vašimi potížemi na základě svých legislativních kompetencí bude zabývat.

Kontakt pro Kraj Vysočina:
Jméno: Bc. Kamila Urbanová, DiS.
Telefon: 567 564 575

Zdravotní obtíže po konzumaci potraviny/doplňku stravy můžete dobrovolně také sdělit prostřednictvím online formuláře webových stránek projektu Nutrivigilance.

Tento projekt byl spuštěn v roce 2014 pod záštitou Státního zdravotního ústavu (Centrum zdraví, výživy a potravin v Brně) a jeho podstatou je sběr a analýza informací, které se týkají nežádoucích reakcí (neinfekčního charakteru) po konzumaci vybraných druhů potravin/doplňků stravy. Zanalyzované informace o konkrétních potravinách a zdravotních potížích, které se po jejich konzumaci objevily, se stanou podkladem pro preventivní a nápravná opatření k zajištění ochrany zdraví obyvatel.

Logo nutrivigilance

Více informací o projektu naleznete na domovské stránce http://nutrivigilance.szu.cz.



Poslední novinky
Informace: Omezení úředních hodin KHS kraje Vysočina od 15.2.2021
Nebezpečné výrobky: Forma na bábovku toro BAKING, 22,5 cm
Nebezpečné výrobky: Toaletní voda BOOSI, UMBERTO BOOSI
Nebezpečné výrobky: Jídelní hůlky, zn. CHOPSTICKS ALLOY
Informace: Letní dětská rekreace - podezření na výskyt COVID-19
Informace: Ministerstvo zdravotnictví vydává důrazné doporučení pro vlastníky objektů v rekreačních oblastech
Informace: Fumigace dřeva - informace pro pořadatele škol v přírodě a dětské rekreace
Informace: Projekt Integrovaný systém uživatelů pro Krajské hygienické stanice
Informace: Zpráva o činnosti orgánů OVZ za rok 2015
Informace: Otázky a odpovědi