Krajská hygienická stanice kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě
Menu

Aktuální problematika
a informace
Kouření v restauracích
Informace pro cestovatele do Dubaje a riziko v souvislosti s výskytem legionelózy
Žloutenka typu A
(základní informace)
Metodika k hluku pro stavebníky v Kraji Vysočina
Postup orgánů ochrany veřejného zdraví a stavebních úřadů při dodržování ustanovení § 77 zákona č. 258/2000 Sb.
Odborné doporučení pro regulaci expozice hluku z produkce hudby pořádané ve venkovním prostoru

Hledání
Hledat:

Výsledek kontroly

Datum kontroly:18.8.2017
Provozovna:Motel Velký Rybník, Onšovice 22, 393 01 Pelhřimov
Kontrolovaná osoba:Jana Čiháková

 Kontrolou uvádění potravin do oběhu bylo zjištěno, že v době kontroly byly pokrmy vlastní výroby (svíčková omáčka, guláš - cca 10 l) skladovány v  chladícím zařízení, kde teploměr umístěný v této lednici určený k ověřování skladovacích teplot vykazoval teplotu cca +21°C. Dále v prostoru skladu na podlaze byl skladován výrobek v originálním obalu „Krouhané zelí“, kde výrobce deklaruje skladovací teplotu do + 8°C. V době kontroly byla teplota prostoru skladu min. +22°C. Jako zásadní porušení zásad správné výrobní praxe byl vyhodnocen způsob  rozmrazování cca 5 kg kuřecího masa při teplotě prostoru skladu, kdy v době kontroly zde byla teplota minimálně +22°C.

Za zjištěné porušení potravinového práva byl provozovatelce uložen sankční postih.

 

 

Zveřejněno: 29.12.2017
Fotografie č. 1Fotografie č. 2Fotografie č. 3Fotografie č. 4


Poslední novinky
Nebezpečné výrobky: Panenka GD Guang Da Dance of youth, FASHION PRINCESS
Nebezpečné výrobky: Panenka Wonderful Faires No.8046
Nebezpečné výrobky: Panenka Mermaid - Mořská panna
Nebezpečné výrobky: Panenka Fairy
Nebezpečné výrobky: Panenka CHARMING GIRLS
Nebezpečné výrobky: Panenka Happy girl, Beautiful girl, Style Fashion
Nebezpečné výrobky: Panenka Sweet days, NO. WX502
Nebezpečné výrobky: Panenka Beauty
Nebezpečné výrobky: Panenka Smile Annie Baby
Nebezpečné výrobky: Sada panenek My BABY