Krajská hygienická stanice kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě
Menu

Aktuální problematika
a informace
Fumigace dřeva - informace pro pořadatele škol v přírodě a dětské rekreace
Změna legislativy na obsah provozních řádů vodovodů dodávajících vodu pro veřejnou potřebu
Kouření v restauracích
Žloutenka typu A
(základní informace)
Metodika k hluku pro stavebníky v Kraji Vysočina
Postup orgánů ochrany veřejného zdraví a stavebních úřadů při dodržování ustanovení § 77 zákona č. 258/2000 Sb.

Hledání
Hledat:

HACCP - Program bezpečnosti

Příručka správné výrobní a hygienické praxe pro hostinské živnosti - hospody s výčepem piva
PDF
(332 kB)
MS Word (DOC)
(604 kB)


Zásady správné výrobní a hygienické praxe - výroba a prodej zmrzliny
PDF
(635 kB)
MS Word (DOC)
(387 kB)


Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro jednoduché kuchyně
PDF
(745 kB)
MS Word (DOC)
(166 kB)


Poslední novinky
Nebezpečné výrobky: Panenka РУСАЛКА, No.1867
Nebezpečné výrobky: Panenka THE FASHION Happy every day
Nebezpečné výrobky: Panenka Sweet FASHION
Nebezpečné výrobky: Náplň elektronické cigarety Premium E-Liquid
Nebezpečné výrobky: Náplň elektronické cigarety ICE LEMON TEA
Nebezpečné výrobky: Náplň elektronické cigarety Awesome Cloud MANGO
Nebezpečné výrobky: Náplň elektronické cigarety BINGO! APPLE GRAPE
Nebezpečné výrobky: Panenka ICE SNOW
Nebezpečné výrobky: Panenka OLaf's FASHION ADVENTURE
Informace: Evropský antibiotický den