Krajská hygienická stanice kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě
Menu

Aktuální problematika
a informace
Pitná voda na táborech - informace pro pořadatele
Kouření v restauracích
Informace pro cestovatele do Dubaje a riziko v souvislosti s výskytem legionelózy
Žloutenka typu A
(základní informace)
Metodika k hluku pro stavebníky v Kraji Vysočina
Postup orgánů ochrany veřejného zdraví a stavebních úřadů při dodržování ustanovení § 77 zákona č. 258/2000 Sb.
Odborné doporučení pro regulaci expozice hluku z produkce hudby pořádané ve venkovním prostoru

Hledání
Hledat:

HACCP - Program bezpečnosti

Příručka správné výrobní a hygienické praxe pro hostinské živnosti - hospody s výčepem piva
PDF
(332 kB)
MS Word (DOC)
(604 kB)


Zásady správné výrobní a hygienické praxe - výroba a prodej zmrzliny
PDF
(635 kB)
MS Word (DOC)
(387 kB)


Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro jednoduché kuchyně
PDF
(745 kB)
MS Word (DOC)
(166 kB)


Poslední novinky
Nebezpečné výrobky: Panenka Angel baby, FASHION
Nebezpečné výrobky: Sada panenek Ever After HighTM
Nebezpečné výrobky: Sada plastového nádobí Animodular Eco Bamboo
Nebezpečné výrobky: Bambusová miska KITCHEN GOODS
Nebezpečné výrobky: Panenka Baboliy, SHUN SONG
Nebezpečné výrobky: Sklenice s dekorem hus 240 ml
Nebezpečné výrobky: Gumová kačenka s mláďaty a kruhem
Nebezpečné výrobky: Panenka Sweet day
Nebezpečné výrobky: Miska melamin dětská ZOO FRIENDS
Nebezpečné výrobky: Panenka na zavěšení v tylových šatech