Krajská hygienická stanice kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě
Menu

Aktuální problematika
a informace
Kouření v restauracích
Informace pro cestovatele do Dubaje a riziko v souvislosti s výskytem legionelózy
Žloutenka typu A
(základní informace)
Metodika k hluku pro stavebníky v Kraji Vysočina
Postup orgánů ochrany veřejného zdraví a stavebních úřadů při dodržování ustanovení § 77 zákona č. 258/2000 Sb.
Odborné doporučení pro regulaci expozice hluku z produkce hudby pořádané ve venkovním prostoru

Hledání
Hledat:

HACCP - Program bezpečnosti

Příručka správné výrobní a hygienické praxe pro hostinské živnosti - hospody s výčepem piva
PDF
(332 kB)
MS Word (DOC)
(604 kB)


Zásady správné výrobní a hygienické praxe - výroba a prodej zmrzliny
PDF
(635 kB)
MS Word (DOC)
(387 kB)


Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro jednoduché kuchyně
PDF
(745 kB)
MS Word (DOC)
(166 kB)


Poslední novinky
Nebezpečné výrobky: Nafukovací míčky LOPTA NA HRANIE 3 ks
Nebezpečné výrobky: Panenka textilní v maskáčích
Nebezpečné výrobky: Řasenka MASCARA WATERPROOF X4
Nebezpečné výrobky: Panenka MERRY CHRISTMAS
Informace: Zpráva o činnosti orgánů OVZ za rok 2015
Informace: Nové informace - infekce MERS
Informace: Zpráva o jakosti pitné vody v České Republice za období 2011 - 2013
Informace: Otázky a odpovědi
Informace: Zásady správné péče o vnitřní vodovod
Informace: Oznamování závažných nežádoucích účinků kosmetických přípravků